F.A.Q Jeugd beach 2019

Gaat het jeugdbeach rugby toernooi nog door?

Ja, maar wel aangepast. Op zaterdag hebben we de competitie afgelast. Op zondag zullen wij een ééndaags toernooi organiseren van Turf tot Colt.F

Is er op zaterdag een programma?

Ja, wij werken hard aan het organiseren van een vervangend programma. Dit is nog niet helemaal rond, maar ga er maar vanuit dat we er met zijn allen een leuke dag van maken! Je zult kunnen rugby’en, maar misschien ook wel leuke dingen in Hoek van Holland zelf doen. Zodra we weten wat we kunnen aanbieden, zullen we dit ook zo snel mogelijk bekend maken. Neem je rugbyschoenen mee!

Is er op zondag een programma?

Ja, wij zullen op zondag een beachtoernooi organiseren. Voor alle leeftijden.

Gaat de BBQ nog door?

Ja, de BBQ gaat gewoon door, heb je bonnen, schuif dan vooral aan!

Is de camping open?

Ja, het waait natuurlijk best hard, maar op basis van de huidige weersverwachting is er geen reden om de camping niet open te laten gaan. Heb je geboekt, wees dus vooral welkom. Vergeet je haringen niet!

Is er een plek om voor slecht weer te schuilen?

Ja, we hebben natuurlijk ons altijd gezellige Hookersplace, maar we hebben ook een grote tent op het veld gezet. Als het echt heel hard gaat waaien op de club kan het wel zijn dat je tijdelijk niet in de tent kunt verblijven, daar zijn natuurlijk veiligheidseisen aan gesteld waar wij als club ook aan zullen voldoen. Wij vragen iedereen ons daarbij te helpen.

Kan ik mijn inschrijfgeld terugkrijgen?

Een logische vraag die vaak gesteld wordt. Wij kunnen hier nu nog geen antwoord op geven. Ook wij hebben flinke kosten gemaakt (ruim meer dan wat er via het inschrijfgeld voor toernooi, camping en BBQ binnenkomt) en moeten dus ook kijken wat onze ‘schade’ is en of wij deze op onze evenementenverzekering kunnen verhalen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij hier nu nog geen antwoord op hebben. Zodra wij dat wel hebben hoort u dit zo snel mogelijk van ons.

Kunnen wij helpen?

Gelukkig krijgen we deze vraag ook vaak. Ja zeker! Alle hulp om er samen een mooi weekend van te maken is meer dan welkom. Wij hopen dat de begeleiders van de teams actief met ons meedenken en meewerken om het alternatieve programma te doen slagen.

Worden er lunches verstrekt?

Op zondag bieden wij de lunch aan zoals wij dat eigenlijk op zaterdag zouden doen. De lunches die door verenigingen besteld waren (bij Kokkoo) voor zondag, worden nu op zaterdag geleverd. Heb je geen lunch (bij Kokkoo) besteld, dan is onze keuken natuurlijk wel open.

Hoe laat kan ik op zaterdag inschrijven op de camping?

De reguliere aanmeldtijd (tussen 08.00 en 09.30 uur) is nog steeds van kracht. Wij begrijpen ook als er verenigingen later willen komen, dan kun je tussen 15.30 en 17.00 uur je inschrijven.

Hoe ziet het programma er voor zondag uit?

Dat weten we nog niet precies, maar wij gaan nu plannen met een starttijd (inschrijftijd) om 09.30 uur, start toernooi 10.00 uur. De eindtijd kunnen we echt nog niet aangeven, wij willen graag nog steeds een mooi toernooi organiseren, reken op een eindtijd tussen 17.00 en 18.00 uur.