Sponsoring

Prijsuitreiking voor de Rugby Wall of Fame

Het jeugdbeachrugbytoernooi is altijd op zoek naar sponsoren. Dit kunnen grote sponsoren zijn, maar ook kleinere die door advertentieruimte te kopen in ons programmaboekje een bijdrage willen leveren.

Een hoofdsponsor kan naast hun naam op de poster en advertentieruimte in ons programmaboekje ook rekenen op een prominente plaats binnen ons toernooi in de vorm van een plaats op onze rugby wall of fame. Een meeting point voor alle fotomomenten van selfies tot groepsfoto’s, van interviews tot prijsuitreikingen. In overleg met de sponsorcommissie kan de sponsoring nader uitgewerkt worden.

Naast een hoofdsponsor, is er ook ruimte voor andere vormen van sponsoring. We hebben diverse sponsorpakketten voor u beschikbaar.

Sponsorpakketten

Brons pakket: uw bedrijfslogo op onze website, het programmaboekje en social media.

Kosten € 75 euro excl. BTW.

Zilver pakket: naast uw bedrijfslogo op onze website, programmaboekje en social media bent u ook verzekerd van een pagina in ons programmaboekje. Deze speciaal gereserveerde pagina kunt u naar eigen wens in gaan vullen.

Kosten € 215,00 excl. BTW

Goud pakket: in dit pakket combineert u het brons en zilverpakket met een plek op onze Rugbywall of Fame, een achtergrond van 5 breed en 2,5 meter hoog dat de achtergrond zal sieren voor het Podium op het event-gedeelte van de beach!  Een echt “Rode loper-moment”, waarop teamfotos, selfies, prijsuitreikingen, aankondigingen en dergelijke op word gehouden!

Kosten € 300,00 excl. BTW

Als beachcommissie staan we altijd open voor andere vormen van sponsoring

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@jeugdbeachrugby.nl

Comments are closed.