Sponsoring

Het jeugdbeachrugbytoernooi is altijd op zoek naar sponsoren. Dit kunnen grote sponsoren zijn, maar ook kleinere die door advertentieruimte te kopen op onze website een bijdrage willen leveren.

Een hoofdsponsor kan naast hun naam op de website, een vlag of banner op het strand en de camping ook rekenen op een prominente plaats binnen ons toernooi in de vorm van een plaats op onze rugby wall of fame. Een meeting point voor alle fotomomenten van selfies tot groepsfoto’s, van interviews tot prijsuitreikingen. In overleg met de sponsorcommissie kan de sponsoring nader uitgewerkt worden.

Naast een hoofdsponsor, is er ook ruimte voor andere vormen van sponsoring. We hebben diverse sponsorpakketten voor u beschikbaar.

BRONS

Uw bedrijfslogo op onze website, social media en op een algemeen sandwichbord met andere sponsoren op strand en camping.

Kosten €100 excl. BTW

ZILVER

Naast uw bedrijfslogo op onze website en social media, adopteert u gedurende het toernooi een van onze beachrugbyvelden op het Hoekse strand. Er zijn meerdere velden waaraan we uw bedrijfsnaam kunnen koppelen. Wij zullen bij het veld uw bedrijfslogo plaatsen op een A3-bord.

Kosten €250 excl. BTW

GOUD

In dit pakket combineert u het brons en zilverpakket met een plek op onze Rugbywall of Fame, een achtergrond van 5 breed en 2,5 meter hoog dat de achtergrond zal sieren voor het Podium op het event-gedeelte van de beach!  Een echt “Rode loper-moment”, waarop teamfotos, selfies, prijsuitreikingen, aankondigingen en dergelijke op wordt gehouden!

Kosten €400 excl. BTW

Scroll naar boven