BEACH 2021 GEANNULEERD

JEUGDBEACHRUGBYTOERNOOI 2021 KOMT OPNIEUW TE VERVALLEN

Tot onze spijt en teleurstelling hebben we opnieuw moeten besluiten het jeugdbeachrugbytoernooi 2021 te annuleren. Het blijft onduidelijk hoe Corona zich de komende maanden binnen Nederland en daarbuiten zal ontwikkelen en wat dat betekent voor de versoepeling van maatregelen en aanvullende vergunningseisen voor ons toernooi. Gezien de voorbereidingstijd van een dergelijk groot toernooi en alle onzekerheden die er nu zijn, is in afstemming met het bestuur dit besluit genomen.

We hopen van harte jullie in 2022 weer gezond en wel te ontmoeten tijdens een nieuwe jeugdbeachrugby-editie.

Respecteer zoals een echte rugbyer de Corona maatregelen, let een beetje op elkaar en blijf vooral gezond!

De Beachcommissie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top