Praktische informatie

Locatie
Ons toernooi vindt plaats op het sportstrand aan de Rechtestraat 20 (locatie strandwacht), 3151 HN Hoek van Holland. Bij het strand zijn een aantal grote parkeerplaatsen. Vanaf de camping is het strand op loopafstand.

Aanmelden strand
De teammanagers van de deelnemende teams melden op zaterdag 9.00 hun teams aan bij de inschrijftafels, welke te vinden zijn onder de blauwe tenten van sponsor Nacra. Per categorie is er een inschrijftafel.

Voor de spelers die gedispenseerd zijn, willen we bewijs van de dispensatie zien.

Wedstrijdschema
Vlak voorafgaand aan het toernooi komt het speelschema beschikbaar. Via een digitale link en een QR-code is het speelschema in mijntoernooi-app beschikbaar. De QR code zal gedeeld worden via de contactpersonen op vrijdagavond, via onze socials en hangt ook op de wedstrijdkeet.

Weersomstandigheden
Let erop dat het altijd waait op het strand en dat je dan sneller verbrandt. Ook als het bewolkt is, is het verstandig om iedereen zich in te laten smeren. Vergeet dus niet om zonnebrandcrème mee te nemen. In samenwerking met de strandwacht zullen we bij onbestendig weer dit nauwlettend volgen. Volg altijd onze aanwijzingen die onze omroeper ook op dit gebied deelt.

Toiletgebruik
Met de gemeente hebben we afgesproken dat alle spelers gratis gebruik mogen maken van de toiletten (vanaf de speelvelden gezien helemaal links naast de surfschool). Dit is een super service en wij verwachten dan van de spelers dat zij ook netjes met de toiletten omgaan.

Vrijhouden wandelpaden
Van de Strandwacht komt het verzoek om de wandelpaden vrij te houden. Leg je spullen dus niet op de verharde paden neer, maar iets van het pad af in het zand! Het pad moet voor de Strandwacht en de Ambulance berijdbaar blijven.

Strandhuisjes en botenhuis
Er liggen wat speelvelden vlak bij de strandhuisjes. Let op dat je je spullen niet te dicht bij de huisjes legt, zodat de bewoners van die huisjes geen last van ons hebben. Zorg er ook voor dat de kinderen niet tussen en/of achter de huisjes komen.

Daarnaast ligt vlakbij ons hoofdveld ook het botenhuis van de watersportvereniging. De afgelopen jaren liepen er (vooral jonge) spelers tussen de boten van de watersport. Dit is voor alle kinderen verboden terrein. Zorg er dus voor dat de kinderen dit weten!

Medische zorg en andere relevante telefoonnummers

Huisartsenpost0174-638738Middelbroekweg 2a, Naaldwijk
Vlietland Ziekenhuis010-8939393Vlietlandplein 2, Schiedam
Reinier de Graaf ziekenhuis015-2603060Reinier de Graafweg 5, Delft
Taxi0174-388888
Strandwacht0174-383333
Scroll naar boven