Kampeerreglement

Ook op The Hookersplace gelden een aantal regels rondom het kamperen.

Registratie en inchecken

Kamperen op The Hookersplace kan nadat het kampeergeld op is ontvangen op de rekening van Rugbyclub The Hookers. Het kampeergeld bedraagt €10 per persoon.
Inchecken kan op vrijdagavond tussen 19.00 – 21.30 uur en op zaterdagochtend tussen 8.00 – 11.30 uur.
De incheck vindt plaats bij het ballenpoortje tegenover de begraafplaats (Kerkhofweg).
Voordat de kampeerders het veld op gaan, moet eerst de nachtregistratie ingevuld zijn.
Voor de tentkampeerders mogen er geen auto’s het veld op. Alle spullen moeten lopend naar de kampeerplek worden gebracht.
Caravankampeerders checken in en mogen daarna met de auto en caravan stapvoets over het fietspad naar het toegangshek.
Iedereen die op ons terrein is, moet ons evenementenpolsbandje dragen. Zonder dit bandje krijg je geen toegang tot ons terrein.
Een oranje bandje voor degenen die jonger zijn dan 18 en geen alcohol mogen en een groen bandje voor degenen ouder dan 18.
Voor het verstrekken van groene bandjes wordt er naar het ID gevraagd. Kan er geen ID getoond worden, dan wordt automatisch een oranje bandje verstrekt.

Kampeermiddelen 

Tenten: Er mogen op last van de brandweer geen tenten staan groter zijn een 10-persoonstent.
Caravans: Er kunnen een beperkt aantal caravans op het veld staan. LET OP: Geen stroom beschikbaar.
Auto, busje, campers: Deze mogen niet op het veld staan i.v.m. het eventueel lekken van olie.
Als je met een caravan komt, mag de auto even op het veld om de caravan op zijn plek te zetten. Zodra de caravan is losgekoppeld, moet de auto direct van het veld af.
Partytenten: Het opzetten van een partytent is toegestaan, er mogen alleen GEEN zijwanden aan gemaakt worden op last van de brandweer.

Veiligheid

Omwille van de veiligheid moeten de aanwijzingen van de vrijwilligers over de plaatsing van de
kampeermiddelen opgevolgd worden. Houdt de aangegeven paden vrij voor de nooddiensten!nix-18

Op het veld is het volgende niet toegestaan:
• Geen glas op het veld!
• Geen open vuur, kookstellen, bbq’s enz. op ons veld!
• Geen vuurwerk!
• Geen sterke drank!
• Geen huisdieren!
• Geen scherpe voorwerpen laten slingeren!
• Geen alcohol < 18 jaar!

Beide nachten is er officiële beveiliging aanwezig. Het terrein wordt aan het begin van de avond afgesloten en alleen personen met ons polsbandje worden toegelaten. Geen bandje= geen toegang.
De beveiliging is gemachtigd om spullen die verboden zijn in beslag te nemen, je krijgt dit niet meer terug. Ook is de beveiliging gemachtigd om steekproefsgewijs de tenten te controleren.

Alcohol

Aan jongeren die jonger zijn dan 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. De club heeft een vergunning voor het schenken van alleen licht alcoholische drankjes (bier en wijn). Sterke drank is verboden op de club, als dit aangetroffen wordt door de organisatie of beveiliging, wordt het in beslag genomen. Het is niet toegestaan om zelf alcoholische drank mee te nemen.
Er wordt streng gelet op het naleven van het NIX18-beleid. Als wij zien dat een minderjarige alcohol drinkt, wordt hij/zij direct van het terrein verwijderd. Ook een meerderjarige die alcohol geeft aan een minderjarige wordt direct verwijderd.

Begeleiding

Per deelnemend team is er tenminste 1 begeleider. De begeleiders blijven bij de jeugd. Er is dus altijd begeleiding bij de teams. De eerste verantwoordelijkheid ligt bij de volwassen begeleiding. Van iedere club moet er minimaal 2 volwassen begeleiders nuchter blijven!
Als organisatie doen wij er alles aan om te voorkomen dat er alcohol geschonken wordt aan jeugd onder de 18 jaar.
Wij hebben alleen geen zicht op wat er in/om de tenten genuttigd wordt, dit is ook niet te controleren door ons.
Wij stellen de teammanager én alle volwassen begeleiders van de teams verantwoordelijk voor het naleven van het NIX18-beleid!

Eten & drinken

Zaterdag- en zondagochtend is er ontbijt vanaf 8.00 uur
De lunchpakketten worden zaterdag naar het strand gebracht
Onder de 18 jaar→ je krijgt een oranje bandje en je mag geen alcohol drinken
18 jaar of ouder → je krijgt een groen bandje en je mag alcohol drinken

Openingstijden kantine
Vrijdag 19.00-23.00 uur
Zaterdag 07.30- 12.00 uur en van 16.00 – 00.00 uur
Zondag 07.30- 12.00 uur

Denk er aan

Maak gebruik van de plaszuilen, dixies of toiletten!
Ruim je troep op! Vuilniszakken zijn beschikbaar.
Vrijdag na 00.00 uur en zaterdag na 01.00 uur moet het volledig stil zijn. Er blijven ook Mini’s kamperen, dus houd daar rekening mee.
De tenten moeten zondag voor 12.00 uur opgeruimd zijn. Om 12.00 uur gaat het veld dicht. Het veld moet na het kamperen weer schoon achtergelaten worden. Een extra vuilniszak kan opgehaald worden in de kantine.

Route naar het strand

Volg de route naar het strand volgens de aanwijzingen. Gedraag je op weg naar en van het strand. Blijf van andermans privé eigendommen af!

Gedrag

Wij vragen iedereen zich als goede kampeerders te gedragen en onze regels op te volgen. Als rugbyers begrijpen jullie dat wij zuinig zijn op ons veld en trots zijn op ons clubhuis. De organisatie heeft het recht om bezoekers, die zich niet gedragen volgens bovenstaande regels, te verwijderen. Zij zijn dan tevens uitgesloten van deelname aan het toernooi, ongeacht hun plaats in het toernooi. Er volgt geen restitutie van inschrijfgelden en dergelijke. Ook is dat team het volgende jaar niet welkom.

Aansprakelijkheid

Rugbyclub The Hookers en de organisatie van Internationaal Jeugdbeachrugby Hoek van Holland kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, vermissing of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Kamperen is op eigen risico.