Jeugdbeachrugby

In het weekend van 1 & 2 juni 2024 organiseert Rugbyclub Hoek van Holland voor de 18e keer het Internationale Jeugdbeachrugby toernooi aan het sportstrand in Hoek van Holland. Tijdens dit toernooi strijden de Turven (U8) en Benjamins (U10) voor de winst gedurende een 1-daags toernooi. De oudere jeugd vanaf de Mini’s (U12, U14, U16, U18) mogen twee dagen het strand op om te rugbyen.

Deelnemende clubs komen uit heel Nederland maar er zijn ook Engelse en Belgische teams van de partij en eerder hebben we ook Duitse gasten verwelkomt.

Tijdens het Jeugdbeachrugbytoernooi wordt er in alle leeftijdsgroepen Beach5 gespeeld. Alleen de Turven spelen tagrugby.

Aan het einde van de 1e speeldag vindt er traditiegetrouw een gezellig barbecue plaats georganiseerd op het veld van Rugbyclub Hoek van Holland. Op het veld van Rugbyclub Hoek van Holland wordt ook een camping ingericht voor de oudere jeugd (vanaf U12) welke voor een of twee nachten te boeken is. Op die manier hoeven verenigingen die van ver komen niet heen en weer te reizen en kan iedereen weer fris en fruitig op zondag op tijd aantreden voor de tweede speeldag.

Scroll naar boven