Toernooi Reglement

Registratie en aanmelding

Het team is pas definitief ingeschreven indien het inschrijfgeld is voldaan en er een bevestigende mail is ontvangen.

Inschrijving sluit op 1 mei 2019 om 24:00 uur of eerder zodra het maximum aantal deelnemers bereikt is. Vol=vol.

Indien het inschrijfgeld niet voor sluiting binnen is, wordt het team uitgesloten van deelname.

Iedere club levert minstens 1 scheidsrechter per TB en minstens 1 scheidsrechter per MCJC (gegevens volledig invullen op inschrijfformulier).

Plaatsing in het toernooi gebeurt op volgorde van inschrijving.

Wanneer het team definitief is ingeschreven, wordt er geen inschrijfgeld terugbetaald bij voortijdig afzeggen.

Teams die dit jaar inschrijven en niet op het toernooi verschijnen, worden het daaropvolgende jaar niet toegelaten. Dit geldt ook voor teams die zonder afmelding met geldige reden niet op de zondag deelnemen.

Teammanagers melden hun team aan op het strand op zaterdag 8 juni van 9.30-10.00 uur. Per categorie is er een inschrijftafel. Bij de inschrijving krijg je per team een programmaboekje, een teamlunchbon en het wedstrijdschema.

Bij het aanmelden moet er een kopie van alle spelerskaarten van het team (print uit e-rugby) afgegeven worden op 1 of 2 A4’tje(s). Bij twijfel over de leeftijd van een speler kan er bij het wedstrijdsecretariaat gevraagd worden de spelerskaart te checken.

Deelname

Ieder team moet een uitdraai van de spelerskaarten uit E-Rugby bij zich te hebben. Wordt hierin gefraudeerd dan wordt het team uit het toernooi gezet.

Een team bestaat gedurende het gehele toernooi uit dezelfde spelers. Indien een club met twee teams is ingeschreven, mogen er maximaal 2 spelers van het andere team van dezelfde club van team wisselen. Clubs die met 1 team zijn ingeschreven mogen maximaal 2 spelers ‘lenen’ van een ander team uit dezelfde categorie. Wordt hierin gefraudeerd dan wordt het team uit het toernooi gezet

Dispensaties zoals uitgeven door de NRB worden overgenomen. Zorg wel voor de juiste bewijsvoering voor gedispenseerde spelers. Zorg dus dat je van de dispensatie een kopie meeneemt en die met de kopie van de spelerskaarten afgeeft bij de aanmelding.

Versterkt een team zich met een speler uit een hogere leeftijdscategorie dan wordt het team uit het toernooi gezet.

Ons toernooi heeft een strak schema. Het komt helaas voor dat een team nog niet klaar staat als de wedstrijd gaat beginnen. (wordt heel duidelijk ook omgeroepen). Indien een team zich niet aan de schema’s houdt, wordt de wedstrijd gewonnen door het team dat al wel klaar staat. (15-0 bij Beach7 en 5-0 bij Beach5)

Indien een team op de 2e toernooi-dag bij de MCJC niet komt opdagen dan worden de uitslagen gewist en is het team volgend jaar niet meer welkom.

De spelers van 1 team moeten dezelfde shirts dragen. Schoenen zijn verboden. Ter bescherming van de voeten wordt de spelers aangeraden 2 paar sokken over elkaar te dragen.

Arbitrage

Gele kaart staat gelijk aan twee minuten tijdstraf. Worden er tijdens het toernooi meer dan drie gele kaarten aan dezelfde speler uitgedeeld dan krijgt hij automatisch een rode kaart. Dit is bindend en er kan niet in beroep tegen worden gegaan.

Wedstrijdleiding krijgt per wedstrijd te horen welke speler er een gele kaart heeft ontvangen.

Rode kaart: afhankelijk van de overtreding zal de Wedstrijdleiding een schorsing geven. Dit is bindend en er kan niet in beroep tegen worden gegaan.

Aansprakelijkheid

RC The Hookers en de organisatie Internationaal Jeugdbeachrugby Hoek van Holland kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel of schade opgelopen tijdens het toernooi.

Comments are closed.