NIEUWSBRIEF NR.2

INSCHRIJVEN
Over 8 weken is het zo ver, dan mogen we eindelijk weer het leukste jeugdbeachrugbytoernooi van Nederland en daarbuiten houden. Er is nog een enkel plekje bij de turven, mini’s en colts. Inschrijven kan nog tot 1 mei a.s.

In de 1e week van mei informeren we de clubs die nu met 2e teams op de reservelijst staan of zij alsnog met deze teams kunnen deelnemen.

Website: inschrijfformulier

REFEREES
Zonder referees geen toernooi. Dus zoeken we altijd referees en vragen we als vanouds ook hulp aan alle deelnemende clubs. Iedere club brengt minimaal 1 referee mee. Bij inschrijving van 3-5 teams rekenen we op minimaal 2 referees en bij inschrijving van 6 teams 3 referees. We missen van veel deelnemende clubs nu namen van referees. Graag zien we via ons mailadres info@jeugdbeachrugby.nl alle namen van jullie referees tegemoet.

Twee belangrijke punten hierbij: we verwachten referees voor beide dagen. Vaak zien we veel refs op zaterdag van deelnemende clubs, maar missen we refs op zondag.

Geef aan welke dagen de refs beschikbaar zijn en geef tevens aan wat de ervaring is van de ref (veel – level 2&3), gemiddeld (level 1), jeugdwedstrijden (level 1).

LUNCHES
Ook dit jaar zullen we ook op zaterdag geen lunches meer verstrekken. Houd hier dus rekening mee! In de volgende nieuwsbrief geven we tips van omliggende strandtenten of cateraars, welke voor jullie lunch kunnen zorgen. Zelf meenemen van thuis kan ook, maar houd er in ieder geval rekening mee.

KAMPEREN
De camping is helaas al vol. Wat een enthousiasme. Neem je vele supporters mee en slapen die ook op onze camping: kijk dan even kritisch of je deze supporters elders kunt laten slapen, zodat we deelnemers van andere clubs wel een slaapplek kunnen geven. Kamperen kan vanaf de Mini’s.

BBQ INSCHRIJVING GEOPEND
Na een heerlijke beachdag gaan we door met veel gezelligheid op onze camping bij ons clubhuis. Daar wordt een heerlijke BBQ verzorgd. De BBQ kost €12,50 per persoon en aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden BBQ 2023

Scroll naar boven