NIEUWSBRIEF NR.3

We beginnen af te tellen voor ons jeugdbeachtoernooi. Om alles goed te laten verlopen hebben we weer een nieuwsbrief voor alle deelnemers, begeleiders, ouders en meereizende supporters. Deel hem met je achterban.

INSCHRIJVING GESLOTEN
Het is 1 mei geweest en dat betekent dat de inschrijvingen voor het toernooi zijn gesloten. De clubs welke 2e teams op de reservelijst hebben staan, zullen deze week benaderd worden of zij nog kunnen deelnemen aan het toernooi. Hoor je niets, dan is er helaas geen plaats voor de reserveteams. Deze week zullen ook de facturen de deur uitgaan. Willen jullie er voor zorgen dat deze facturen zo snel mogelijk betaald gaan worden?

We willen jullie graag attenderen op het toernooireglement. Lees hem goed van tevoren zodat jullie weten hoe we tijdens het toernooi omgaan met bepaalde zaken, zoals o.a. deelname, dispensatie.

Website: toernooi reglement

VRAAG EN AANBOD
Sommige clubs hebben nog wat te korten in enkele teams, andere clubs hebben helaas teveel spelers per team. Op de facebookpagina zijn al wat oproepjes geplaatst. Wisten jullie al dat Rugbyclub Eindhoven nog versterking bij de mini’s en colts zoekt? Je kunt je mini’s en colts melden via jeugd@rugbyclubeindhoven.nl

De Rams uit Apeldoorn hebben juist nog wat teveel aan Cubs en Junioren en zoeken nog extra plek voor deze spelers. Kun je nog wat Cubs en Junioren gebruiken mail dan naar sandra@ramsrfc.nl. En ook RC Zwolle zoekt nog wat plek voor spelende junioren. Wil je hen speeltijd geven, meld je dan via info@jeugdbeachrugby.nl.

Heb je zelf ook nog spelers tekort of over, plaats gerust een oproepje op onze Facebookpagina. Zo kan iedereen speeltijd krijgen en houden we het toernooi ook eerlijk, veilig en leuk.

PRAKTISCHE ZAKEN – AANMELDEN EN LUNCHTIP
Op onze website vind je veel praktische zaken, waaronder ook enkele lunchtips. Je kunt weer heerlijke kant en klare lunchpakketten regelen via cateraar Kokkoo of gebruik maken van ons eigen koffiebarretje, te vinden onder een van de blauwe Nacratenten. Onder praktische informatie vind je ook de wijze van aanmelden op het strand, de locatiegegevens en andere praktische zaken. Deze info is ook relevant voor meereizende supporters.

Website: praktische informatie

PLAYERS WELFARE
Veiligheid van de deelnemende rugby spelers staat tijdens het jeugdbeachrugby hoog in het vaandel. Daarom is er tijdens het jeugdbeachrugbytoernooi diverse ondersteuning op medisch en fysiotherapeutisch vlak.

Website: players welfare

BARBECUE AANMELDINGEN
Aanmelden voor de BBQ kan nog tot 20 mei.

Aanmelden BBQ

CAMPINGZAKEN
Wat gezellig dat jullie met zoveel op de camping komen slapen. We gaan er weer een gezellige sfeer maken op de camping. De camping is inmiddels wel vol. Er is geen plek voor spontane, meegereisde supporters/ begeleiders die niet opgegeven zijn! Houd er rekening mee dat we streng hierop zijn, want in het kader van onze vergunning willen we het gezellig en veilig houden. Helpen jullie mee aan een gezellig weekend? Check hier ons kampeerreglement zodat we er samen een gaaf weekend van kunnen maken.

Website: kampeerreglement

PRAKTISCHE INFORMATIE CAMPING
Zoals elk jaar moet er weer een nachtregistratie worden ingevuld. Nieuw dit jaar is, dat je deze kunt downloaden op onze website. Je vindt het nachtregistratieformulier bij de praktische informatie camping.

Website: praktische informatie camping

Scroll naar boven