Toernooi

Toernooi

Het unieke van dit toernooi is dat het voor alle jeugdcategorieën is: van Turven tot en met de Colts. Voor de Turven en Benjamins is het toernooi alleen op zaterdag. Voor de Mini’s, Cubs, Junioren en Colts is het een tweedaags toernooi.

 

Wedstrijden

Op het strand vinden de wedstrijden plaats en met 105 teams staan er dus ruim 1200 kinderen te rugbyen. Rugby is een harde, maar faire sport en de rugbyspelers zijn op jonge leeftijd al echte doorzetters. Er is respect voor de tegenstander en voor de ref. De wedstrijden zijn geweldig om naar te kijken en vooral de finalewedstrijden zijn van hoog niveau.

 

Barbecue en feest

Ieder jaar worden de barbecue en het feest op het clubterrein van RC The Hookers gehouden, beter bekend als The Hookersplace. Voor het feest hebben we een DJ ingehuurd om er een gezellig feest van te maken. Aanmelden voor de barbecue kan hier.

 

Kamperen

Er kan vanaf de Mini’s op het veld gekampeerd worden. Alle tenten worden zoveel mogelijk om het speelveld heen geplaatst. Het middenstuk blijft over en daar staan de jeugdleden van alle clubs door en met elkaar te ballen. De sfeer is heel gezellig en sportief. Aanmelden voor het kamperen kan hier.

 

Grootste van Europa

Het Jeugdbeachrugby toernooi is uniek doordat het voor alle jeugdteams is. Het is ook het grootste Jeugdbeachrugby toernooi van Europa. Steeds meer clubs uit Nederland komen met al hun jeugd en maken er een tour van om op deze manier het rugbyseizoen af te sluiten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *