NIEUWSBRIEF NR.4

Nog even en dan is het zover, dan mogen we weer het strand op voor ons jeugdbeachrugbytoernooi. In deze nieuwsbrief delen we de laatste informatie over ons toernooi. Alle informatie is ook terug te lezen op onze website. Bij vragen, stel ze gerust via onze infomail. Vergeet niet om de informatie binnen jullie club/cluster door te geven, zowel aan spelers, ouders, begeleiders en referees.

DIGITAAL TOERNOOISCHEMA
Ook dit jaar werken we weer met een digitaal toernooischema. Iedereen kan via een app het speelschema, de uitslagen en de standen volgen (ook leuk voor de thuisblijvers). Dit toernooischema is zaterdag en zondag beschikbaar via de mijn toernooi app en niet eerder. Op het strand is geen wifi, dus we hopen dat de verbinding voor iedereen goed is. De link en QR code naar de toernooi app, wordt vlak voorafgaand aan het toernooi gedeeld via social media en contactpersonen. De QR-code komt ook bij de wedstrijdkeet te hangen.

MEIDEN WEDSTRIJDEN
Op veler verzoek van jullie zullen er tussen de gewone wedstrijden door voor meiden van elke leeftijdscategorie een/enkele wedstrijden op zaterdag gepland gaan worden voor de meiden die daar zin in hebben. Je speelt dan als meisje met en tegen meisjes in clusterverband. Meld bij het aanmelden op het strand per leeftijd hoeveel meiden er per leeftijdscategorie en club mee willen doen. Volg het toernooischema en de speaker voor de actuele tijden.

BEACHREGELS
Ter voorbereiding op het beachrugbytoernooi, hebben we de regels van het beach5 nog eens goed onder de loep genomen. Jullie vinden de regels op de website.

Regels beachrugby

REFEREES
Dank aan al die clubs die referees hebben aangemeld. Zonder referees geen toernooi. Nieuw dit jaar is dat er voorafgaand aan het toernooi, op dinsdag 30 mei om 20:00 uur, een online bijeenkomst is waarbij onze hoofd-ref Rein Mostert en referee Pieter Smits uitgebreid stil staan bij de beachregels. Deze online meeting is speciaal voor deelnemende refs. Trainers mogen ook aanschuiven bij de meeting.

Aan het einde van beide dagen wordt er met referees geëvalueerd. De exacte locatie volgt nog. Voor de refs is er ook een lunch beschikbaar. Refs krijgen een ref shirt in bruikleen, te verkrijgen bij de wedstrijdkeet. Lever ze aan het einde van beide dagen weer in. Er zijn ref fluitjes aanwezig, deze kunnen na afloop mee naar huis.

SPONSOREN
Zonder sponsoren geen toernooi en dus zijn we erg blij dat we diverse vertrouwde en nieuwe sponsoren mogen begroeten op ons toernooi. We zetten ze graag even in het zonnetje in deze nieuwsbrief.

AVG
We spelen niet alleen veilig maar gaan ook veilig met jullie gegevens om! Als je onze website, Facebook of Instagram volgt, zal je merken dat wij veel foto’s maken van ons fantastische jeugdbeachrugbytoernooi. Volg deze link voor meer informatie over ons AVG beleid.

AVG

HANDIGE ADRESSEN

Camping Rugbyclub Hoek van Holland     
Rondgang 15        
3151 BP Hoek van Holland        
0174 – 383159

Strand Beachtoernooi 
Rechtestraat 20
3151 HN Hoek van Holland

Huisartsenpost
Middelbroekweg 2a, Naaldwijk
0174-638738

Vlietland Ziekenhuis
Vlietlandplein 2, Schiedam
010-8939393

Reinier de Graaf ziekenhuis
Reinier de Graafweg 5, Delft
015-2603060

Taxi 0174-388888
Strandwacht 0174-383333

Scroll naar boven